QSmart Projects is specialist op het gebied van
Telecom, Energie, ICT en Home Automation. 

Juiste experts op de juiste plek

Wij onderscheiden ons door snelheid. Door snel te schakelen kunnen wij dezelfde dag nog een monteur of installateur leveren. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en werken met landelijke dekking. Wij kennen onze mensen goed. Bij het plaatsen kijken we niet alleen naar de werkzaamheden, maar ook naar het type organisatie. Een juiste match moet van twee kanten komen.

overqsmartprojects1
overqsmartprojects2

Gecertificeerd

Wij kunnen alleen kwaliteit garanderen als onze mensen de juiste opleidingen en trainingen met succes hebben afgerond. Het opleiden en trainen van onze experts neemt dan ook een belangrijke plaats in binnen QSmart Projects. Voor elk project maken wij een opleidingsplan dat voldoet aan de wensen en eisen van dTee opdrachtgever. Daarin werken wij samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Werkwijze

Wij werken eenvoudig en glashelder. Nadat u bij ons een aanvraag heeft ingediend, benaderen wij de juiste professional voor u. Voor de gewenste periode stellen wij een contract op, waarna u direct gebruik kunt maken van onze diensten. Door te evalueren met onze professionals en de opdrachtgevers streven wij naar een steeds betere dienstverlening die naadloos op elkaar aansluit.

Samen komen we verder!

overqsmartprojects3